Groom barber

Viiden päivän kuumeilun jälkeen nannaa tekee pieni hemmottelu.. Bummer, se hemmottelu olikin ukolleni!

Varasimme Hakaniemen Groomiin liikkeen omistajan, hyvän ystäväni, Marren käsittelyyn ajan perjantai-illaksi. Villen on jo pitkän aikaa pitänyt siirtyä käyttämään Groomin parturipalveluita, mutta ainakin meidän taloudessa kiire on sellaista että parturiin ei ehdi eikä selviä ennen kuin pää on kuin mikrofoni ja parta rehottaa joka suuntaan, ja silloinkin juostaan aina kauppareissun välissä Itikseen siistimään kuontaloa. Mutta, once you go Groom, you never go back, right? Minullle on henkilökohtaisesti muutenkin hyvin tärkeää tukea ystävieni töitä ja varsinkin yrittäjyyttä, niin myös Villelle, ja siksikin olen superonnellinen siitä että saimme nyt tämän vaihdon vihdoin aikaiseksi.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Oma matkani Groomin kanssa alkoi kun tutustuin Groomin perustajaan / omistajaan Samiin pari vuotta sitten. Kehitteillä oli yhteistyöjuttuja, josta kehkeytyikin sitten mahtava ystävyys, ja sittemmin olenkin käynyt mm. kuvaamassa viime vuoden Groom Rocksit ja muutaman posterin heille, sekä stailannut erään toimittajan makeoverissa. It’s been a lot of fun! Olen aina dikannut Groomin meiningistä, imagosta, toimintamallista ja varsinkin humoristisesta mainonnasta, mutta mikä parasta, olen saanut muutamista groomilaisista todella hyviä ystäviä! Yksi näistä ihanista naisista on Marre, joka siis pyörittää Groomia Hakaniemessä. Marre on yksi sielukkaimmista, syvällisimmistä, rohkeimmista ja viisaimmista ihmisistä joita saan kunnian tuntea, unohtamatta positiivisuutta ja iloisuutta! Marre on ihminen jota ei voi kuin ihailla ja rakastaa, harvalla ihmisellä on noin hieno asenne elämään ja tekemiseen kuin hänellä. Olen iloinen että Marre on löytänyt intohimonsa ja on työssä josta nauttii niin paljon. Juuri tänään hän sanoi että kokee työnsä todella terapeuttiseksi, koska viihtyy töissä, asiakkaidensa parissa, ja tekemällä sitä missä on hyvä. Way to go!

GROOM HIDEOUT

Processed with VSCOcam with f2 preset

Innostukseni kasvaa kun mieheni komistuu:

Processed with VSCOcam with f2 preset

A vot! Ennen kuin päästän mieheni viikoksi huvittelemaan poikien kanssa Rukalle, tulen nauttimaan itse tästä komeudesta täysin rinnoin! 😉 Kiitos Marre! (P.S. Tämä ei ole mainos / blogiyhteistyössä toteutettu postaus, just to let you guys know.)

Rokrok ja tukat minttiin! / Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s