MOOD BOARD: Swim gear

Tämä oli ehkä jo arvattavissa, kuten muussakin pukeutumisessa, olen hulluna valkoiseen, nuden ja hiekan sävyihin sekä mustaan, eivätkä uimakamppeet ole poikkeus! Uima-asuissa tykkään sporttisesta fiiliksestä, mutta tietysti sitä särmääkin saa olla. Uskon että olen alun alkaen pitänyt sporttisemmista uikkareista ja bikineistä jo useammat vuodet siksikin että olen pienirintainen ja myös jokseenkin tomboy. Kirkkaat värit, röyhelöt ja pienet lappubikinit eivät ole koskaan oikein ollut se mun juttuni.

No mutta. Kesä on kauniiden ja upeiden vartaloiden aikaa, ja kesä ja lähenevät rantakelit saattavat aiheuttaa paniikkia ja paineita sen oman kropan rantakunnon suhteen. Minä itse en ole lainkaan valmis kesään, niin sanotusti beach ready, joten päätin tehdä lähinnä omaksi inspiraatiokseni boardin omaa silmää miellyttävistä uima-asuista, saadakseni myös lisää motivaatiota treenaamiseen.. (sanoo hän ja odottaa samalla kebab-lähetystä saapuvaksi, haha!). Olen kuitenkin iloinen siitä että varsinaiset uimapuvut ovat jälleen täällä, sillä ne tarjoavat hyvän mahdollisuuden saada sitä ongelmaista vatsa-aluetta piiloon ja ovat silti todella trendikkäitä. Uimapuvut eivät kuitenkaan ole mikään täydellinen ratkaisu, ei tällaiselle pienirintaiselle naiselle, ja voinkin täysin rehellisesti sanoa että juurikin uima-asuissa minulla on aina ollut epävarma olo! Alusvaatteita on olemassa niin moneen lähtöön ja niillä voi hieman kikkaillakin mikäli haluaa (enkä todellakaan sano että kaikki haluaisivat); on topattuja liivejä, push upeja, ja lisätäytteitä voi käyttää vaikka millä mitalla, mutta vielä toistaiseksi en ole sellaiseen uimapukuun törmännyt joka tällaisen mahdollistaisi. Vaikka olen suurimman osan ajasta tyytyväinen pieniin tisuihini, kesäisin uima-asuissa toivoisin kuitenkin voivani tuntea oloni itsevarmemmaksi. Mutta kuten muinakin hetkinä, annan pääkoppani pitää huolen itsevarmuudestani ja itsetunnostani ja yritän olla itseeni tyytyväinen sellaisena kuin olen, sillä itsevarmuus ja onnellisuus ovat kaikista suurimmassa roolissa kun on kyse hyvältä näyttämisssä!

beach 4swim 21beach 3beach 2swim 13beach 1beach 5Pictures via IG

 

TRANSLATION:

Maybe it wasn’t that hard to quess, I’m crushing over white, black, nude, sand and peach tones in swimwear. I love that sporty style, with a little bit of edge, and swimsuits and bikinis are not an exeption.

Let’s face it, summer is the time for perfect bodies, and it may be a difficult time for those who feel the pressure to look summer ready (so, too many of us women!). Myself, I’m not ready, at all, so I figured I’ll make an inspiration board on swimsuits, one pieces and bikinis, to set my mind ready for the summer.. I’m super glad the swimsuits are here, they offer you a great way to cover that stomach area, and at the same time are very freakin’ trendy! Still, with small titties such as mine, they’re not the perfect solution, and I can admit it, swimwear is the biggest insecurity for me. Underwear offer you so many options and tricks to use (if you want!), like push ups, patted bras, extra fillers and such, but swimsuits r-e-a-l-l-y don’t. And all though I’m satisfied with my small titties most of the time, in summer times I aways wish I could feel more confident. But like any other times, I let my mind take care of my confidence and just try to be happy the way I am, because confidence and happiness is EVERYTHING when it comes to looking good!

Rokrok and rok that body of yours with confidence! / Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s