Light up, light up

Vietimme ihanan rentouttavan viikonlopun mieheni kanssa. Vain pakolliset työt ja muilta osin ei läppäreitä, eikä kännykässä roikkumista. Tänä päivänä tällainen ei ole mikään itsestäänselvyys, ja siksi koemmekin että siihen tulee kiinnittää huomiota. Myös telkkarin katselu on jokailtainen rutiini ihan jo rentoutumisen ja nollaamisen kannalta ja tämäkin jäi vähemmälle viikonloppuna. Lauantaina kokkasimme ja jäimme tunneiksi keittiöön ihan vain juttelemaan ja juomaan viiniä. En muista koska olisimme viimeksi tehneet niin, aivan noin ajan kanssa, ja nautin siitä suunnattomasti! Ajatusten vaihtamisesta, yhdessä nauramisesta, unelmien jakamisesta ja kunnolla kuulumisten vaihtamisesta. Ystävien kanssa juuri tällaiseen varataan erikseen aikaa, parisuhteessa, varsinkin suhteessa jossa asutaan yhdessä, se jää helposti vähemmälle.

Tällä hetkellä keskustelemme paljon mieheni kanssa eroavaisuuksistamme ja myös tavastamme tuntea, kokea ja toimia. Olemme kovasti samalla viivalla asioiden suhteen joita haluamme parisuhteeltamme ja mitkä ovat tarkoituksemme, mitä haluamme tuoda tähän suhteeseen ja antaa toiselle. Erityisherkkyyteni on asia jota olen avannut todella paljon lähiaikoina, sillä ymmärrän päivä päivältä enemmän kuinka se vaikuttaa minuun jokaisessa päivässä ja niin monessa hetkessä. Kukaan muu ei yksinkertaisesti voi ymmärtää miten tunnen, mistä ahdistun, mistä ja kuinka ilostun ym. ellen itse sitä osaa kertoa. Maailmani ei ole yksinkertainen eikä mustavalkoinen. Maailmani on kuitenkin todella looginen ja mitä enemmän erityisherkkyydestäni kerron, sitä enemmän miehenikin oppii päättelemään millä tavoin voisi toimia eri tilanteissa, tuoden positiivista energiaa kehiin enemmän ja jättäen lisää hyvää mieltä -kuten hänen on tarkoituskin.

Sunnuntaina nautimme aamupalaa rauhassa sängyssä ja katsoimme klassikkopiirretyn Pieni Merenneito, joka herättää minussa paljon ihania muistoja, ja katsoin piirrettyä kiiltävin silmin ja leveä hymy huulillani! Olimme erikseen käyneet vuokraamassa sen, ja Filmtownin myyjä saattoi hieman nauraakin kun ilahduin niin paljon siitä että se oli löydettävissä vihdoin heidän valikoimastaan! 😀 Minua ilahdutti kovasti että mieheni suostui katsomaan kyseisen piirretyn kanssani hyvillä mielin ja oli näin osana kokemusta joka toi minulle niin paljon hyvää mieltä. Niin typerältä kuin se voikin jonkun mielestä kuulostaa niin näin tunnen.

Kävimme myös pidemmällä kävelyllä koiran kanssa ihanassa auringonpaisteessa, ja keskustassa pyörimässä ja lounastamassa Eerikin Pippurissa. Suostun melko harvoin enää syömään ”roskaruokaa”, niin vatsani takia kuin myös siksi ettei yksinkertaisesti tee enää mieli, mutta välillä minäkin annan periksi, ja Eerikin Pippurin kebabia on kyllä oikeasti vaikeaa vastustaa! Kävelimme käsi kädessä ja käsikynkässä koko päivän ja tämä yksinkertainen asia on jotain mitä olen todella kaivannut, ja josta haluan alkaa taas pitämään kiinni. Mietin yksi päivä kuinka nuorempana oltiin aina niin kiinni poikaystävän kanssa joka paikassa ja kuinka viimeiseen hetkeen asti hyvästeltiin kun piti lähteä. Siinä oli jotain niin huoletonta ja välitöntä hellyyttä jonka haluan omaan parisuhteeseeni takaisin, jokaiseen päivään johon se vain mahtuu. En muutenkaan ole ihminen jota julkiset hellyydenosoitukset vaivaannuttaisivat, päinvastoin, minusta ne ovat ihania! Vilpitöntä, hauskaa ja kaunista!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kulunut viikonloppu oli paras pitkästä aikaan ja jätti jälkeensä paljon hyvää energiaa. Kerro minulle, millainen sinun edellinen huippu viikonloppu on ollut ja mikä teki siitä niin spesiaalin?

Rokrok! / Eeva

IMG_2122IMG_2093IMG_2142IMG_2148 JOGGER PANTS: H&M men and customized (narrowed) – SWEATER: Fiorella – BOOTS: Roots Inc. CUSTOM – COAT: Vavavoom

TRANSLATION:

I have just spent the most lovely and relaxing weekend with my man. A weekend with almost none work, no cell phones, no laptops and no tv. This is not something that can be taken granted in these days and that is exactly why it’s so important to pay attention to it. On saturday we cooked and afterwards just sat in the kitchen and talked for hours and drank some wine. I enjoyed it so much! Laughing together, getting serious and deep together, talking about our goals, dreams, thoughts. When you’re in a relationship where you live together this is not something you always prioritize -but in my opinion, you should.

Currently we’re having a lot of conversations about my HSP (Higly Sensitive Person) and also the ways we differ from each other. The way we feel, react and act. There’s so much we both wanna bring into this relationship and give to each other, and so much similarities. HSP is something that is very much present all the time for me, in daily basis, and it’s super important to me to tell my man just how I feel in different situations so he could learn more about me, and would have more knowledge on what kind of things he could say or do to to bring more energy and postivive vibes to our relationship. My world is not simple and it’s not black and white. But it is very logical. The more I tell him the more he can understand in time and the better he can reach his ”goals”, beacuse gladly I know he really wants nothing but the best and all the happiness to us.

We also walked hand in hand the whole weekend and this simple thing is something I have really missed, and what I wanna hold on to again. I just wondered how simple it was as a teenager, having a boyfriend, and you would go everywhere hand in hand and always delayed the goodbyes to the very last moment. It was so easy, so care-free and so genuine, so endearing. I want more of that to my relationship, more of public display of affection, beacuse I ove them! It’s fun and so beautiful!

In all it’s simplicity, I had the best weekend in a long time and it left me feeling so energetic and happy. Tell me, when did you last have a great weekend and what made it so special?

Rokrok! / Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s