Collab w/ Windsor Store PT 2

body 2_edited

Nyörilliset bodysuitit ovat mielestäni aivan upeita. Pysyttelin niistä etäämmällä jonkin aikaa, sillä mielsin ne kuitenkin liian naisellisiksi itselleni. Kun tämä Windsor Store:n bodysuit saapui minulle tykästyin siihen välittömästi ja vietin koko loppupäivän kotona se päälläni. Se on täydellisen sävyinen, tummanharmaa / meleerattu, istuu kuin hansikas ja tuntuu myös miellyttävältä päällä! Tunnen siinä myös oloni seksikkääksi, juurikin sen istuvuuden vuoksi, ja myös mieheni kehui sitä kovasti.. Seksikkyys ei kuitenkaan ole aivan se omin juttuni tyylillisesti, ja usemman asukokeilun jälkeen lökäpöksyt ja snapback tuntuivat luonnollisimmalta asulta sen kanssa yhdistettäväksi. Kesällä pariksi lähtee kyllä rikotut highwaist-shortsit, siinä saa samalla olla vähän rennompi ja silti siistin näköinen!

Nyörillistä bodysuitia ja muitakin nyörillisiä paitoja suosittelen myös hyvänä vaihtoehtona avonaiseksi paidaksi, niissä on kiva säväys, ne ovat trendikkäitä, ja lisäksi ne jättävät hieman enemmän mielikuvituksen varaan kuin perus avonaiset paidat ja topit. Tämä kyseinen bodysuit löytyy täältä: Misunderstood Bodysuit. Muut bodysuitit Windsor Storen valikoimasta löydät täältä: bodysuits.

Rokrok & lace up the body! / Eeva

body 1_edited

TRANSLATION:

Lace up front bodysuits are just amazing. However, I did stay away from them for some time because I felt they were bit too womanly for myself. When I received this bodysuit from Windsor Store I really fell for it. The tone is perfect, dark gray melange, it fits like a glove and is also very comfortable to wear. I feel very sexy in it ’cos it’s so well fitted, and my man liked it a lot too.. However, sexy isn’t quite my thing, stylistically, and after trying the bodysuit with many different ensembles I felt the most comfortable pairing it up with loose jogger pants and a snapback. In summer I’m gonna pair it up with trashed highwaist shorts, that way the look will be relaxed and neat at the same time.

Lace up front bodysuits and tops are also a great option for those basic low-cut tops! They have an edge to them, they are very trendy and they also leave a little more to imagination than the basic exposed cleavage. You can find this particular bodysuit here: Misunderstood Bodysuit. See more Windor Store bodysuits on this page: bodysuits.

Rokrok & lace up the body! / Eeva

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Collab w/ Windsor Store PT 2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s