Collab w/ Vavavoom

This picture above just might be my favorite outfit shot I’ve ever taken of myself!

Tajusin vasta kuinka kuinka nopeasti olen alkanut saamaan yhteistyökyselyjä, ja myös kuinka hyvän vastaanoton olen niiltä tahoilta saanut joihin olen itse ollut yhteydessä. Olen tuore bloggaaja, pitänyt blogiani vasta viisi kuukautta, joten kiinnostus ja positiivinen suhtautuminen kertoo minulle sen, että minulla todella on jotakin tarjottavaa. Ja sitä minä todella toivonkin, että pystyisin tarjoamaan vaihtelua ja jotakin uutta muotiblogipiireihin ja -lukijoille, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osaksi siksi jaksan myös nähdä sen vaivan että kirjoitan 99% postauksistani myös englanniksi, osaksi myös siksi että englanninkieli tuntuu minulle luontevammalta kuin oma synnyinkieleni. Minä jopa ajattelen useimmat asiat englanniksi, u know! Minulla on aina ollut omaperäinen tyyli, ja koen sen todella hienoksi asiaksi että sitä voi käyttää johonkin muuhunkin kuin omassa elämässä itsekseen  erilaisten tyylien fiilistelyyn. Minulle on myös tärkeää noudattaa omia neuvojani, seistä mielipiteideni takana, ja saada kertoa omista ajatuksistani ja arvoistani maailmalle. Se miksi se on tärkeää, johtuu siitä että koen että minulla on aitoa ja myös rohkeaa sanottavaa, maanläheiset arvot ja positiivinen asenne lähes kaikkeen. Toivon että yhä usemmat löytävät blogini ja pääsevät itse tutustumaan minuun, ja muodostamaan oman mielipiteensä.

Nyt kuitenkin uusimpaan collabooni, joka on Vavavoom:n kanssa! Vavavoom on naisten vaatteiden verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima. Mitä tahansa tyyliä edustatkin, löydät sieltä varmasti itsellesi jotakin passelia. Kuten monessa muussakin ulkomaisessa verkkokaupassa, on Vavavoom:ssa myös paljon mekkoja, ja mietinkin onko naisellisempi pukeutuminen ympäri maailman enemmän nousussa. Itse tällaisena hieman erilaisena 31-vuotiaana pysyttäydyn vielä toistaiseksi streetimmässä tyylissä, mutta odotan kyllä kesää, jolloin tunnen aina puhkeavani jonkinlaiseen kukkaan. Kyse on siitä että näkee valoa ja aurinkoa paljon, saa freesin luonnollisen rusketuksen, ja joka päivä on lukemattomia mahdollisuuksia pukeutua kuten haluaa. Ei ole täysin sään armoilla, ja myös shortsit ja mekot kaivetaan kaapeista taas ulos. Joten, ehkä minäkin kesän aikana pukeudun välillä pikkasen naisellisemmin, näin on ainakin käynyt aikaisempina kesinä.

Valitemani tuote Vavavoomista oli tämä Kallie Waterfall coat. Olen himoinnut tällaista viime kesästä lähtien, mutta pennosilleni on lähes aina muuta käyttöä kuin hankkia uusia vaatteita. Siksi koetan aina pärjäillä omalla vaatekaapillani, ja täydennyksen ja uutuuspiristyksen tuo kirpparilöydöt. Mutta kutkutus oli taas aikamoinen kun minulle selvisi että vihdoin saisin omakseni myös tällaisen waterfall takin.. Se sopii niiiiin moneen eri tyyliin! Ensimmäinen asu jonka rokkasin takin kanssa oli, tietysti, street-henkinen. Rento, lenkkarit jalassa, pipo pääsä ja reppu selässä. That is how I like it the most.

Rokrok! / Eeva

Processed with VSCOcam with m3 presetProcessed with VSCOcam with m3 presetCOAT: Vavavoom
LEGGINS: Cubus
SNEAKERS: DinSko
BEANIE: Second hand
BACKPACK: Adidas / Urban Outfitters

 

TRANSLATION:

I just realized how quickly I’ve started getting collabration inquiries, and also, how well those brands that I’ve contacted myself, have responded. I’m a new blogger, been writing my blog only for five months now, so the interest and the postivive response is telling me that I actually have something to offer. And that is juts what I wish for, I wish to be able to offer something new and different to the fashion blog scene and to the readers too. In Finland and in other countries. That is part of the reason I’m willing to make the effort, writing 99% of my blog posts in finnish and in english, and also because english feels more natural to me than my native language. I even think in english, you know! I’ve always had my unique style, and I feel it’s really awesome to get to use it to something, rather than just play dress up everyday by myself. What’s also important to me, is to follow my own advice, to stand behind what I say and what I believe, and get to share my thoughts and values to the world. And why is that important to me? Because I feel like I have something real, genuine and even bold things to say, I’m down-to-earth, and have such a positive attitude for almost everything. I hope more people would find my blog and get to know me, and make their own opinion of how I am.

But now let’s talk about my newest collab with Vavavoom! Vavavoom is a womens clothing online store with a wide range. Whatever your style may be, you’ll find something to suit you! The item I chose from their collection is this Kallie Waterfall Coat. I’ve wanted a coat like this since last summer. But you know me, I try to cope with the clothes I got, and when I need something new to cheer me up I almost always head to the thrift stores. But when I learned I’m finally gonna get this kinda coat I was thrilled, it suits with so many different looks! Now this in my first outfit with the new waterfall coat, and of course, I went for the street look. Casual and comfy, with sneakers, beania nad a sporty backpack. That is how I like it the most.

Rokrok! / Eeva

 

 

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Collab w/ Vavavoom

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s