Second hand ensemble

Ainakin kolmasosa vaatteistani on hankittu käytettynä, luultavasti vielä suurempikin osa. Kannatan kierrätystä, järkevää rahankäyttöä, omatoimisuutta ja luovuutta, ja olen myös valmis näkemään vaivaa vaatteideni eteen. Niin niiden etsimiseen kuin myös tuunamiseen, saadakseni sellaisia vaatekappaleita jotka ovat minun näköisiäni.

A.S.A.P. HOODIE Second hand and self customized HOODED BOMBER STYLE JACKET Second hand / Outfitters Nation GRAY HOODIE Second hand JEANS Bershka SNEAKERS DinSko

Vaatekappaleet joita olen todennut vaikeaksi löytää käytettynä on esimerkiksi hyvin istuvat farkut (se on vaatekaupassakin vaivalloista ja aikaavievää, trust me, työskentelin pitkään farkkumyyjänä), sekä sopivat ja tarpeeksi hyvässä kunnossa olevat kengät. Tämän second hand-setin kruunasikin Bershkan vaaleat high waist-farkut ja kovassa käytössä olevat DinSko:n valkoiset lenkkarit.

DinSko / White sneakers, saatavilla myös mustana liikkeistä.

Processed with VSCOcam with f2 preset

TRANSLATION:

At least third of my clothes are purchased used, propably even a larger part. I support recycling, sensible use of money and creativity. I’m also willing to make some effort for my clothes, in finding those clothes I like and customizing them to my liking.

What I have learned is that it’s really difficult to find prpoperly fitting jeans used, and that is diffucult even in actual clothing stores, trust me, I worked at a jeans store for a long time. Shoes are another piece hard to find in good condition from thrift shops. I completed this second hand ensemble with light high waisted Bershka jeans and white sneakers from DinSko.

Rokrok! / Eeva

 

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Second hand ensemble

 1. Kierrätän nykyisin lähes kaiken ja teen ja tuunaan. Tuunaukseen tulee himo 🙂 Hienoa, että kierrätys on osa elämääsi nykyisin.

  Tykkää

  1. Itsekin nään mahdollisuuksia yksinkertaisissakin vaatekappaleissa, juurikin teen ja tuunaan, ja tykkään siitä kovasti! Aina olen kierrätystä harrastellut, mutta varsinkin kun lopetti työt muille työnantajille (vaateketjuille) on kierrätys vallannut ison osan elämästä taas 🙂 Mahtavaa että siellä tuollainen sielunsisko, keep it up!

   Tykkää

 2. Mun pitäis ehkä enemmänkin seikkailla täällä blogimaailmassa, kun löydän tällaisia helmiä reissuillani. Tuunaus ja kierrätys on täälläkin pop. Oon innostunut siitä ennenkaikkea luovuus-aspektin takia. On vaan niin mahtavaa nähdä kaupassa tai netissä joku vaate ja miettiä mistä ja miten seölaieen vois itsekin tehdä.

  Sulla on upee tyyli 🙂

  Tykkää

  1. Mulla on aivan sama, kun näen jotain mikä inspiroi, koitan saada itselleni tuunattua jotain vastaavaa! Ensin käyn omia vaatteitani läpi ja sitten vielä koluan kirppareita. Luovuus kunniaan! Ja kiitos palautteesta 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s