Timberland cropped sweater

Nude-ja beigeihastukseni siivittämäni olen jonkin aikaa pitänyt silmällä näitä sävyjä kirppareilla kiertäessäni. Mitään kiinnostavaa ei kuitenkaan ole osunut silmään, siis MITÄÄN. Koska en ensisijaisesti halua marssia kaupoille ostoksille, päätin vielä vilkaista torin ja huutonetin tarjonnan ja löysinkin sitten yhden hiekansävyisen Timberlandin kollarin. Merkillä ei ollut minulle mitään väliä, tartuin vain ensimmäiseen minkä löysin.

Koko oli M, mistä pidänkin kun on kyse kollareista ja huppareista. Saksittuani paidan siihen mittaan josta pidän tuntui että se kuitenkin leijui ympärilläni kuin mikäkin viitta, sojottaen eteen ja taakse, ja päätin vielä kaventaa paidan sekä hihoista että rinnuksilta. Lopputulos oli juuri mieleinen ja nyt vaan odottamaan lämpimämpiä ilmoja! 🙂

SWEATER Timberland / second hand COAT Second hand LEGGINS Zalando BOOTS Caterpillar / Jankyard

Jos tämän kollarin väri miellyttää, niin hyvä vaihtoehto tällaisen tuunaamiseen löytyy H&M:n miesten valikoimasta: Collegepusero. Kyseinen kollari on pestyä collegekangasta ja siksi myös todella trendikäs.

Rokrok ja siitä vaan sakset heilumaan! / Eeva

TRANSLATION:

Since I have a huge crush on nude and beige, I’ve been searching for these tones while rolling around in flea markets. I haven’t spotted anything interesting, I mean ANYTHING. And you know me, I always try to avoid marching straight to clothimg stores so I decided to take a look at the finnish online flea markets, and what I found was this sandy Timberland sweater. The brand was not a factor for me, I just bought the first one I found.

The size was M, which I defenetely love when it comes to sweaters and hoodies. But after cutting off the hemline, cropping the sweater, I felt it was too wide and too much an A-line, so I decided to narrow it down from the sleeves and the bust. I am pleased with the outcome, and now I’m just waiting for the weather to warm up!

A good alternative available in H&M’s mens collection here: College sweater. The sweater is washed college fabric and therefore really trendy.

Rokrok! / Eeva

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s