Mood board – Nude tones

Rakastan kiireettömiä aamuja jolloin voin vain juoda kahvia sängyssä rauhassa ja skrollata Instagramissa. Joskus muinoin selailin lehtiä ja tein inspiraatioleikekirjoja ja -tauluja, (oi niitä aikoja, haha), mutta nykyään on tyyli-inspiraation löytäminen tehty helpoksi, kokonainen muodin ja eri tyylien maailma on aivan käsissäsi.

Olen aina pitänyt vaaleista vaatteista, ja kyllä, jopa enemmän kuin tummista ja mustista. Ja kuten olen aiemminkin sanonut, ei blackfashionkaan ole pelkkää mustaa. Tällä hetkellä vaaleat sävyt inspiroivat, varsinkin nude, hiekka, beige ja harmaan sävyt. On aivan ihanaa saada muutakin vaaleaa asuihin ainaisen valkoisen ja vaalean denimin rinnalle! Miten teille uppoaa nuden eri sävyt?

Rokrok! / Eeva

1234ALL PICS VIA INSTAGRAM

TRANSLATION:

I simply love those easy mornings when you can just start the day with lots of coffee and scrolling around Instagram. When I was younger I used to make scrapbooks and actual inspiration boards to keep (those were the days uh?), but nowadays finding your style and fashion inspiration is made so easy, the whole world of styles and fashion is in your hands.

I’ve always liked light tones and clothes, and yes, even more so than dark tones and black ones. And as I have earlier pointed out, even blackfashion isn’t just black. Currently I’m crushing over light tones, especially nude, sand, neige and shades of gray. It’s so great to get other light tones in my outfits than just whites and light denim! How about you, are you crushing ovet nude tones?

Rokrok! / Eeva

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Mood board – Nude tones

  1. Harvoin nykyään vaivaudun enää kommentoimaan tai lukemaan mitään blogeja, mutta sulta kuitenkin ootan aina innoissani uutta postausta! Tää sun koko blogi on vaan niin ihana! Siis vaikutatkin vielä jotenkin tosi symppikseltä haha. Rakastan sun tyyliä ja tapaa, jolla kirjoitat ja täältä saa niin paljon kaikkea inspiraatiota! Keep going 🙂

    Tykkää

    1. Eikä miten ihana kuulla! KIITOS. Sitä ei yhdenkään artikkelin kohdalla tiedä mitä kukakin ajattelee, mutta omista kiinnostuksen kohteista ja tuntemuksistaanhan sitä on kirjoitettava, ei siinä itselleni olisi muuten mitään järkeä. Arvostan koko palautettasi, ja sitä että ylipäätään jaksoit jättää kommentin, ja ehkä eniten vielä sitä että tunnistat mut symmpikseksi! ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s