Inked hotties / Photoshoot

Loppuvuoden kuvailua kauniin ystäväni, aloittelevan alternative/glamour-mallin Elisan kanssa, Jussi Paradise mukanaan! Elisan kanssa olen kuvaillut muutamaan otteeseen, eikä hän jätä koskaan kylmäksi. Ennustan Elisalle loistavaa tulevaisuutta kameran edessä ja olen todella iloinen saadessani olla tällä matkalla mukana ja olemalla avuksi viemässä hänen unelmaansa eteenpäin!

Kyseisissä kuvissa kokeilin käsittelyyn erilaista, pehmeämpää otetta, jättäen silti tarkkuutta ja kontrastia lopullisiin kuviin:

Jussin muotokuvaan puolestaan sopi mustavalkoisuus:

Lisäksi teetin varsinaisen logon Roots Photographylle vuoden lopussa! Ystäväni Samu Lehtinen on alkanut suunnittelemaan logoja, sama ihana Samu joka on komeillut niin Rootsin ensimmäisessä lookbookissa kuin Rootsin Instagram-kuvissakin. Kun jotain yhteistyötä tehdään hyvän tyypin kanssa, yhteistyötä myös jatketaan aina kun mahdollista! Logoa ei tarvinnut kauaa hioa, kun toiveeni elegantista ulkomuodosta oli selvillä syntyi lopputulos lähes heti. Hauskaa lopullisessa logossa on se, että halusin nimeni logoon hieman vinottain, mutta en koskaan ehtinyt esittää toivettani Samulle asti, ja silti toiveeni toteutui. Kiitos vielä Samu! Kuvissa olen nyt käyttänyt logoa ilman nimeä, mustalla tai valkoisella pohjalla. Pidän siitä että ne tuovat jollain tapaa lisää särmää kuviini.Logo taustallaRokrok! / Eeva

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s