Born to lose, live to win

Älä koskaan anna kenenkään sanoa mihin kykenet ja mihin et. Ihmiset olettavat asioita useimmiten perustuen siihen keitä he ITSE ovat, siihen mitä he ovat käyneet läpi, heidän omiin pettymyksiinsä ja sydänsuruihinsa, heidän pelkoihinsa ja epäilyksiinsä, uskon tai rohkeutensa puutteeseen. Ihmiset reagoivat niillä tunteilla jotka heillä sillä hetkellä on pinnalla, tavalla tai toisella, ja vaatii paljon aikaa ja ymmärrystä osata rohkaista tai kannustaa toista. Älä anna noiden hetkien määrittää omia valintojasi.

Muiden epäilyksillä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi, mitään tekemistä sinun elämäsi ja sydämesi, intohimosi ja kykyjesi kanssa. Vaikka olisit vasta matkasi alussa, vaikka olisit vasta alkanut unelmoimaan, alkanut uskomaan itseesi, älä anna kenenkään viedä sitä pois sinulta. Jotkut voivat myös sanoa että todennäköisyys on sinua vastaan eikä puolesta. Nuo ovat vain sanoja, ei totuus. Edelleen, perustuen heidän oletuksiinsa ja siihen millaisia ihmisiä he sillä hetkellä ovat.

pants 1

Jos sinun täytyy kuunnella jotakuta, kuuntele heitä jotka tuntevat sinut todella hyvin ja jotka toivovat sinulle vain ja ainoastaan parasta. He voivat olla rankimmat kriitikkosi, mutta ainakin tiedät että he toivovat sinun onnistuvan ja tarjoavat sinulle ohjeistusta ja tukea jollakin tavalla.

Rokrok ja elä voittaaksesi! / Eeva

Translation:

Don’t ever let anyone tell you what you are capable of and what you aren’t. People make their own assumptions mostly based on who THEY are, what they have been trough, their dissapointments and heartaches, their fears and doubts, lack of faith or courage. People react with the feelings that they currently have in themselves, one way or another, and it takes a lot of time and understanding to be able to encourage someone or lift someone up. Don’t ever let those moments determine your choises.

Their doubts have nothing to do with you, nothing to do with your life and your heart, passion and skills. And even if you have just started, just began dreaming, began to beleive in yourself, don’t let anyone take that away from you. Some may also say the odds are against you. Those are only words, and not facts. Again, based on their assumptions and who they currently are.

If you need to listen to someone, listen to those who really know you and those you know wish ony the best for you. They may be the toughest critics, but at least you’ll know they want you to make it and will offer you some guidance and support some way.

Rokrok and live to win! / Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s