Respond to energy, not assets

Universumi ei tunnista sukupuolta, ikää, rotua, ihonväriä, sanoja kyllä tai ei, isoa, pientä, nättiä, rumaa. Se ei tiedä epätäydellisyyksistä eikä täydellisyyksistä. Se ei arvioi sinua vaurautesi eikä omaisuutesi mukaan. Se reagoi energiaan.

Myös minä reagoin energiaan. En tule koskaan mittaamaan ketään perustuen heidän ulkoisiin piirteisiinsä tai siihen mitä he omistavat. Tiedän paremmin. Silti tiedän että muu maailma ja yhteiskunta tulee mittaamaan minua, tuomitsemaan ja määrittelemään. Se on jatkuva taisto, eikä sitä omaa paikkaa ole helppoa löytää, juuri sitä paikkaa, johon sinä mahdut. Ja sinun täytyy todistella itseäsi matkan varrella, tavalla tai toisella.

Mutta mieti, miksi sinä hankaloittaisit jonkun toisen elämää ja matkaa, kasvua ja itsensä hyväksymistä. Miksi olisit niin hölmö ettet hyväksyisi erilaisia ihmisiä, erilaisia taustoja, erilaisia kiinnostuksen kohteita ja vaikka ulkomuotoja. Ja miksi ihmeessä ajattelisit jonkun toisen myöskään olevan sinua parempi jos hänellä sattuu olemaan parempi palkka, kiinteämpi vartalo, kauniimpi talo tai paljon merkkivaatteita. Kokonaisuuden kannalta millään näistä asioita ei ole mitään merkitystä, eikä niiden pitäisi antaa myöskään määrittää omaa henkilökohtaista onnellisuuden tasoa.

Rokrok & feel the energy! / Eeva

TEE SHIRT: Fiorella LEGGINS: Zalando BOOTS: Caterpillar / Roots Inc.

Translation:

The universe doesn’t recognize gender, age, race, skin color, yes, no, big, small, pretty, ugly. It doesn’t know about imperfections or perfections. It doesn’t measure you according to your assets, wealth, or property. It responds to energy.

I also respond to energy. I will never measure anyone based on these outer features or possesses. I know better than that. Still I know the rest of the world, the society, will measure me, judge me, and label me. That is an constant struggle and it’s not easy to find your own place, the exact place you fit in. And you will have to prove yourself along the way, one way or another.

Just think about it, why would you make it more diffucult for someone else to live, to grow and to accept themselves. Why would you be so foolish you wouldn’t understand or approve different kind of people, different backrounds, different interests or even body shapes. And why on earth would you ever think that someone else is better than you simply because they have a bigger salary, firmer body, more beautiful house or a lot of brand clothes. When looking at the entirety none of these things matter, and they shouldn’t determine the level of your own personal happiness.

Rokrok & feel the energy! / Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s