Be an inspiration, any way you can

Voitin viime kuussa Daily Chic-blogin kilpailun kautta Victoria’s Secret-tuoksupaketin, joka vihdoin saapui postissa perille 🙂 Kilpailussa etsittiin inspiroivia blogeja. Siis vau. Mun päämäärä on nimenomaan inspiroida, kannustaa ja valaa uskoa muihin, että jos minä pystyn johonkin, niin kyllä muutkin.

Ja eilen sain huikean palautteen, joka aiheutti suoranaisen itkukohtauksen.

”Moikka! Halusin vaan kertoa kuin inspiroivaa on lukea sun blogia ja nähä sun työnjälkeä. Vaikutat todella samanoloselta ihmiseltä erityisherkkyyden ja sisältä kumpuavan tekstin perusteella. Mulla on kans unelmia oman yrityksen suhteen liittyen vaatteisiin ja oman maailman ilmaisuun sitä kautta, ja tuntuu et annat mulle toivoa siihen, et se on mahdollista toteuttaa. Arvostan ihan älyttömästi sun työtä ja matkaa, enhän niistä tiiä paljon mutta jollain tavalla itekki tuntuu olevan matkalla joka ei oo ollu eikä tuu olemaan helppo. Keep rocking just tolla tavalla! Rentouttavaa joulunaikaa sulle ! :>”

Joten halusin vain sanoa, tee asioita sydämestäsi, usko itseesi, äläkä arkaile näyttää kuka olet. Se kaikki voi kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan inspiroida muita! Tämän takia tätä hommaa tehdään, keep rokkin’ everyone!

ROK, LOVE, CREATE! / Eeva

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Be an inspiration, any way you can

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s