Casual style

En pahemmin ostele vaatteita, välillä vain jotain pientä jos tulee mieleen jotain mitä oikein haluaisi, ja jota ei millään löydä kirpputoreilta. Ja uskokaa kun sanon, kierrän ensin kirppareita läpi ennen kuin marssin varsinaiseen kauppaan ostoksille, ja yritän myös tehdä itse omia vaatteitani niin plajon kuin osaan ja ehdin. Olen edelleen sitä mieltä , että kirppareilta löytyy niin aarteita kuin myös hyviä perusvaatteita, joita voi sitten maustaa juuri kustomoinnilla, eli vaatteiden tuunaamisella.

Tämä t-paita ei kuulu niihin kirpparilöytöihin, vaan tämän ostin Fiorellasta. Ajankohtaista street-henkistä vaatetta ei valitettavasti kirppareiden rekeiltä juurikaan löydy, vaan niitä pitää itse saada tehtyä, tuunattua tai hankittava suoraan kaupasta. Tämä t-paita on sellainen josta tiedän jo valmiiksi että tulen käyttämään sen aivan puhki ajan saatossa. Malli on hyvän rento, helppo, sen saa helposti yhdistettyä moneen eri asuun ja lisäksi harmaa on minulle väri joka sopii, oli hiusten väri sitten vaalea tai tumma.

Paita löytyy tuolta: http://www.fiorellashop.com/collections/tops/products/bonjour-crop-tee-bandidas

Vinkkinä myös niille jotka ovat etsineet septum-koruja, eli niitä feikki nenäkoruja. Fiorellassa on tällä hetkellä laaja ja hyvännäköinen valikoima, eikä hinnat ole samaa luokkaa kuin joissain ulkomaisissa korujen verkkokaupoissa.

Tsekkaa septumit tuolta: http://www.fiorellashop.com/collections/jewellery

Ja sitten muilta osin, tulemme todennäköisesti aloittamaan vuoden 2016 yhteistyön merkeissä Fiorellan kanssa. Siitä sitten lisää myöhemmin 😉

Rokrok! / Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s