STYLE ICONS

Minulla on ollut kolme tyyli-ikonia niin pitkään kuin vain muistan. Nämä kolme pysyvät, heidän tyylinsä ja olemuksensa inspiroivat minua päivästä toiseen.

riri 1riri 2

Rihanna. Rihanna on kuningatar. Ultimaattinen badass. Hän on enemmän kuin cool, kaikessa mitä hän tekee ja mikä tahansa look, hän kantaa sen. Eikä hänen tarvitse yrittää, se kaikki tulee luonnostaan hänen olemuksensa myötä ja sen miten hän kantaa itsensä. Kaikista pienimmistäkin eleistä ja yksityiskohdista rakentuu aina niin upea kokonaisuus. Rihannasta välittyy sellainen älä vittuile mulle-elementti, silloinkin kun hän on pukeutunut iltapukuun, ja tätä ei voi monesta sanoa.

rita 1

Rita Ora. Itse nään Rita Oran jollain tapaa leikkisämpänä versiona Rihannasta. Hän on vähemmän chic (suurimman osan ajasta) ja vähemmän kova. Enemmän eloisa väreineen ja muotoineen, ja hän on myöskin hyvin hymyilevä persoona. Hän on kuin auringon säde ja toteuttaa katumuotia hauskalla tavalla. Hän on seksikkäimmillään verkkaripuvussa, ranskalaisillä leteillä ja leveä hymy kasvoillaan. Ja silti badass.

Molemmat näistä naisistä käyttävät paljon löysiä vaatteita. He yhdistelevät tyylikästä ja rentoa keskenään. He käyttävät mekkoja lenkkarien ja pipojen kanssa, farkkuhaalareita, uimapukuja isojen takkien kanssa, yhdistävät löysään t-paitaan pelkät bootsit ja leikkivät paljon hiuksillaan. Ja sitä minä rakaaaastaaaan. Olen myyty, varmaankin siksi että nämä naiset eivät ole tylsiä. He eivät ole tavallisia, vaan menevät rajojen yli. He tekevät sen tyylillä, voimalla ja itsevarmuudella. Heidän tyylissään on sekoitus streetiä, chiciä, leikkisyyttä ja kovuutta, ja vaikka näiden elementtien yhdistäminen voi olla vaikeaa, he todella onnistuvat siinä.
Monet ihmiset sanoisivat että nämä kaksi rikkovat muotisääntöjä. En pysty edes alkaa laskemaan kuinka monesti olen nähnyt heidän kuvansa lehdissä ja netissä, joissa muotitoimittajat ja muut ihmiset soimaavat heidän tyyliään. Uskon sen johtuvan siitä että heidän tyylinsä ei ole tavallinen eikä perinteinen, eikä myöskään naisellinen sanan perinteisessä merkityksessä.  Mutta onneksi, on myös tuhansia ja miljoonia ihmisiä jotka osaavat arvostaa näitä yylinikkareita.

fanny 3fanny 5

Kolmas on Fanny Lyckman, ruotsalainen muotibloggaaja ja tyyli-ikoni. Hän on luultavasti ainoa muotibloggaaja josta olen koskaan pitänyt, ja häntä kyllä ihailen. Fanny on klassisen kaunis, täydellisillä kasvoillaan ja hiuksillaan. Hän on tyylikäs, street, ja erittäin dope omalla tavallaan. Hän on ainoa laatuaan ja monen tyyli-inspiraation lähde. Hän toteuttaa valtavirtamuotia aivan omalla tavallaan, näyttäen meille aina kiinnostavia yhdistelmiä ja yksityiskohtia. Hänen olemuksessaan ja tyylissään on elementtejä joita ei voi opettaa. Hän on opettaja ja tytöt voivat vain toivoa oppivansa osan hänen tyylitajustaan. Hän kantaa itsensä ja jokaisen lookin vaivattomasti ja hän on niin upea ettei hänen tarvitse yrittää lisätä seksittyyttä millään tavalla, hän on luonnollisesti kuuma. En myöskään usko että seksikkyys on se ensimmäinen asia josta hän itse haluaisi edes olla tunnettu, sen huomaa jo hänen asennoistaan ja ilmeistäänkin. Suurin ero hänen ja kahden muun tyyli-ikonini välillä on se, että Fanny lisää tyttömäisiä ja naisellisia elementtejä jokaiseen asuunsa, eikä hän ole millään tapaa tomboy, silloinkaan kun hän pukeutuu löysiin vaatteisiin.
Rokrok! / Eeva

 

Translation:

 

I’ve had three style icons since forever. These three stick, their style sense and their essence keep inspiring me day to day.
Rihanna. Rihanna is the queen. The ultimate badass. She is beyond cool in everything she does and whatever the look, she pulls it off. And she doesn’t even have to try, it comes so naturally with her essence and the way she carries herself. Rihanna has this don’t fuck with me thing all over her, even when she wears a gown.
Rita Ora. For me, Rita Ora is like a more playful version of Rihanna. She is less chic (most of the time) and less rough, and more fun with all the colors, shapes, and she’s such a smiley person. She’s a ray of light and does street style in such fun way. She’s in her sexiest in tracksuit and french braids with a huge smile on her face. And she’s still a badass.

Both of these ladies use a lot of loose clothes and shapes. They mix casual with chic. They wear a dress with sneakers and beanie, denim all-overs, swimsuits with oversize jackets, they pair t-shirts only with boots and also play a lot with their hair. And I looove it.
I’m sold, I guess because these ladies are not doll. They are not plain, and they draw over the lines. They do it with style, with power, and confidence.
There’s a mix of street, chic, playfulness and roughness, and altough this can be really tricky, they really own it.
Many people would say these two break fashion rules. I can’t even begin to count the times I’ve seen their pictures in papers and online where fashion journalists and other people are bashing their looks. I believe it’s because their style is not either classic or plain. Or womanly in a normal sense.  Gladly, there’s also thousands and millions of people who appreciate these style queens.
The third one is Fanny Lyckman, a swedish fashion blogger and style icon. She is propably the only fashion blogger I’ve ever truly liked, and I do adore her. Fanny has this classic beauty and perfect face and hair. She is elegant, chic, street, and very dope in her own way. She is one of a kind and a style inspiration for many. She does that mainstream in her own way, always showing exiting mixes and details. There’s elements is her essense and style that can not be teached. She is the teacher and girls can only wish to have a part of her fashion sense in their own looks. She carries herself and every look with ease and she is so gorgeous she doesn’t have to add any sex appeal in any way, she is so hot naturally. And I do believe, sexy and hot is not the first look she even wants to be known for, that can be shown in her positions and face expressions. The main difference between her and those two other style icons I have, is that Fanny does add girly and womanly elements to her looks and surely is not a tomboy even when she wears loose outfits.

Rokrok! / Eeva

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s