Beauty products

Kuten moni jo tietääkin, käytän hiustenpidennyksiä, ja olen käyttänyt jo vuosia. Suurin syy siihen on se että hiustenkasvuni on hyvin vähäistä. Kaikki alkoi siitä kun tuttuni ”tasoitti” latvojani kymmenen vuotta sitten. Tasoituksen sijaan hän pätkäisi minulle poikatukan, ja minä typerys halusin katsoa peiliin vasta kun lopputulos oli nähtävissä. Tukkani oli alun alkaen about sen pituinen kuin hiusjatkeenikin tätä nykyä. Jos en olisi ollut niin korrekti ja vieraskorea olisin todennäköisesti huutanut ja lyönyt tätä henkilöä, niin ilkeä (ja tahallinen) hänen tekonsa oli. Ei kukaan, painotan KUKAAN, leikkaa pois 25 senttiä jos puhe on selkeästi 5 sentistä ja toivottua tulosta demonstroidaan vielä kuvien kera. Ei edes täysin epäpätevä kampaaja.

Siitä asti olen käyttänyt ajoittain jatkeita. Toiveenani olisi kuitenkin saada kasvatettua omaa hiustani takaisin. Kaikella hiustenkäsittelyllä ja värjäämisellä olen sittemmin tehnyt omakätisesti lisää tuhoa, eivätkä hiusjatkeetkaan hiuksia helli, vaikka olenkin lähes poikkeuksetta käyttänyt hellää ompeluvaihtoehtoa. Nykyiset jatkeeni ovat klippipidennykset, jotka hankin juuri siksi että omilla hiuksillani olisi paremmin tilaa ja aikaa kasvaa.

http://www.foxylocks.com/

Hiustenkasvua vauhdittamaan sain Hairburst:lta purkin vitamiineja. Aloitan tänään niiden testaamisen ja kuuri kestää 2 kuukautta. Palaan asiaan kun olen nähnyt tulokset, ja toivon tietysti että niitä myös nään!

http://www.hairburst.com/

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Halusin myös jakaa naurettavan pinnallisen iloni siitä että löysin eilen yli puolen vuoden etsinnän jälkeen uusia huulimeikkejä, sen sävyisiä jotka minulta ovat aikaisemmin päässeet loppumaan. Olen aina käyttänyt mattaa huulissani. Oli se sitten huulipuna, huulikynä, meikkivoide tai joskus jopa luomiväri. Minulla on niin pienet huulet etten ole koskaan edes harkinnut kiiltäviä huulipunia tai huulikiiltoja, kiilto pienentää mielestäni pieniä huulia entuudestaan eikä myöskään pysy huulissa kauaa. Minulle tärkeää on että meikki pysyy suht hyvin kasvoilla, sillä en jaksa enkä välitä korjailla naamaani päivän mittaan.

Hankin myös uusia ihomeikkejä, teen siitä erillisen postauksen pian!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetHuultenrajauskynä Max Factor, nappasin viimeisen kappaleen Kampin Anttilasta. Matte Lips:n löysin Kicksistä.

Sain myös pitkästä aikaa ripsienpidennykset viikonloppuna, jipii! Käytän normaalisti irtoripsiä koska en yksinkertaisesti jaksa käyttää aikaa ripsivärin laittoon. Olen suosinut luonnollisen näköisiä irtoripsiä enkä lisää niihin ripsiväriä.

Siskoni oli kuitenkin viikonlopun luonani kylässä lastensa kanssa ja hän ehti laittaa minulle upeat pidennykset. Tämä oli kolmas kerta kun hän teki minulle ripset ja joka kerta olen ollut tyytyväisempi. Siskollani on kyseiseen hommaan luonnonlahjakkuus, mutta hän on myös opiskellut huippukouluttajilla. Siskoni tekemien ripsien jälki on laadukkaampaa kuin monen muun paras mahdollinen ja hän onnistuu joka ikinen kerta. Valitettavasti en ole vielä saanut napattua ripsistäni kunnollista kuvaa, mutta ylläolevissa kuvissa minulla on kyseiset ripset 🙂

Jos haluat kauniit ja laadukkaat ripset, käy tutustumassa siskoni sivuihin facebookissa.  https://www.facebook.com/amene.tmi/?fref=ts

amene

Että sellaista tänään. Toivottavasti tykkäsitte meikäläisen kauneuspostauksesta!

Rokrok! / Eeva

Processed with VSCOcam with f2 preset

Translation:

As many of you already know, I use hair extensions, and have used for years. The main reason for this is that my hair growth has slowed down. It started when my acquaintance was sopposed to cut my ends a bit, this happened ten years ago. Instead of cutting my ends, she shortened my hair REALLY short, like a boys hair. I was a fool and wanted to wait till the end to see the final result. The outset was that my hair was about the lenght my extensions are now. If I had not been so correct and polite I’d propably scream and bang that person, because what she done was so nasty and deliberate.

Since then I have used hair extensions. However, my hope is to get some of my own hair length back. All of the hair treatment and coloring has done more damage to my hair since then, and extensions aren’t exaclty cherishing my hair either, evn tough I’ve mostly used the more gentle sewing option. My current extensions are klip ons, which I purchased precisely so my own hair would have more time and space to grow.

To accelerate my hair growth i got a jar of vitamins from Hairburst. I’ll start testing them today and this test regimen is two months. I’ll get back on this when I see the results, and I hope, of course, that there will be some results to be seen!

http://www.hairburst.com/

 

I also wanted to share this ridicilously superficial joy I have, that I found some new lip makeup which I have searched for over six months. I’ve always used matt on my lips. Either lipstick, lip pencil, foundation or sometimes even an eye shadow. My lips are small and I’ve never even considered glossy lipsticks or gloss, in my view, the gloss makes small lips appear even smaller and doesn’t stay long on the lips. It’s importarnt to me that the makeup stays put for long, because I canät be bothered to fix my makeup throughout the day.

 

I also got some new makeup for skin, I’ll post on that later!

 

I also got new lash extensions last weekend, yey! I normally use false eyelashes because I’m simply too lasy to spend time on applying mascara. I have favored natural-looking lashes and do not add any mascara on them. However, my sister was over with her kids in the weekend, and she made me magnificent lash extensions. This was the third time shes made them for me and I’m more and more pleased every time. My sister has a natural talent for this but she has also studied from pros. The quality of the eyelashes my sister makes is better than many others best and she nails them every single time. Unfortunately, I have not yet managed to take a decent picture of my lashes, but in the pictures on this post I have them already 🙂

 

So that kinda post today. Hopefully you enjoyed my ”beauty post”!

Rokrok! / Eeva

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s