What’s the best photograph you’ve taken?-The one I’ll take next..

Eilistä odotettiin kuin kuuta nousevaa. Kun tietää että pääsee toteuttamaan keksimäänsä visiota jälleen upean kuvattavan kanssa on vatsanpohjan kutkutus HURJA! Muutama kuvaussessio on peruuntunut / siirtynyt lähiaikoina huonojen sääolosuhteiden vuoksi, joten onneksi lauantai tarjosi vain kylmyyttä, ei sadetta eikä myräköitä. Kylmässä säässä kuvaaminen ei ole helppoa, enkä voi käsittää kuinka ystäväni selvisi tästä kuin sissi, onnistuen näyttämään taas kerran kuvankauniilta, luonnolliselta ja levolliselta. Marianna on henkilö jonka kanssa kuvaaminen on mahtavaa, innostavaa ja vaivatonta. Kuvista ei uskoisi ettei hänellä ole paljoakaan kokemusta kuvattavana olemisesta, ja hänkin muistaa minua aina kiitellä hyvästä ohjeistuksesta ja puserruksestani.

Processed with VSCOcam with m3 preset

Teemana meillä oli tällä kertaa kuvauksessa glamour meets street. Milloin minä muka riisuisin street-elementin kuvistani pois, hah, sitä päivää saa odotella! Idea lähti braideista ja tummista huulista. Sensuelleista ja myös vahvoista ilmeistä ja asennoista. Se hioutui upella ihomeikillä, lokaatioilla, vaatteilla ja asusteilla. Ja kruunaus tapahtuu sitten kuvattavan ja kuvaajan kovalla panostuksella, yrittämisellä, koko tilanteen lukemisella ja hyvällä yhteistyöllä. Ja tämän tytön kanssa yhteistyömme todella sujuu kuin rasvattu. Marianna on itseasiassa ensimmäinen kuvattavani, jota rohkenin kunnolla ohjeistaa koko matkan ajan kun ensimmäisen kerran kuvasimme yhdessä. Siitä, kuinka hän kuunteli, tiesi heti mitä tarkoitan ja heittäytyi, tuli uskomattoman hyvä fiilis.

Processed with VSCOcam with m3 preset

Asentoja tulee mietittyä valmiiksi jonkin verran, mutta tosiasiassa testaamalla eri asentoja ja kuvakulmia alkaa vasta hahmottumaan mikä juuri sillä hetkellä, siinä paikassa ja sillä tyylillä tulee näyttämään hyvältä. Ja kun se kamera laukeaa, siinä hetkessä jo tietää mikä kuva on se KILLER.

Tunnen itse olevani omimmillani juuri tällaisten visioiden ja kuvien parissa. Toivottavasti se välittyy muillekin!

Rokrok! / Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s