I am willing to fail

Ihmiset pelkäävät epäonnistumista niin paljon etteivät edes yritä. He haluavat saada varmistuksen siitä että lopputulos on heille mieleinen ennen kuin ovat valmiita ottamaan askeleen eteenpäin. He eivät ole valmiita panostamaan ellei luvassa ole jotakin suurta palkkiota. Minun vahvuuteni on siinä että olen valmis epäonnistumaan.

Minulla ei ole koskaan ollut turvaverkkoa. En kasvanut rikkaassa perheessä eikä minulla ole sukua tai kavereita jotka voisivat rientää taloudellisesti auttamaan jos tilanteeni muuttuu hankalaksi. Joitain asioita et voi saavuttaa ilman rahaa, mutta ehkä et tarvitse paljoa aloittaaksesi. Tiedän tyyppejä jotka ovat aloittaneet firmansa myymällä t-paitoja kellareistaan, ja heitä minä katson ylöspäin, paljon enemmän kuin heitä joilla on varaa yrittää uudelleen ja uudelleen, joille epäonnistuminen ei juurikaan tarkoita tai maksa mitään. Jos minä epäonnistuisin, joutuisin kirjaimellisesti aloittamaan uudelleen tyhjästä. Sitä tilannetta en tietenkään toivo, mutta se ei kuitenkaan pelota minua liikaa. On hyvin todennäköistä että ensimmäinen, toinen tai edes kolmas yritys ei kanna tarpeeksi pitkälle ja elämä, ja riskien ottaminen tuntuu vähemmän pelottavalta kun sen pystyy hyväksymään.

En anna muiden ihmisten päättää kuinka elän elämääni tai millaiset riskit ovat hyväksyttäviä. En häpeä unelmoida isosti tai tehdä asioita juuri omalla tavallani. Kieltäydyn määrittelemästä itseäni tarkasti tai ahtautumasta johonkin muottiin. Tiedän että voisin tehdä jotkut asiat helpommin ja pelkistetymmin, mutta tiedätkö mitä, helppous ei ole se ensimmäinen valinta elämässäni. Valintani on pitää kiinni niistä asioista joihin uskon ja omasta tavastani katsoa asioita.

Dress: Roots Inc. LIMITED Jacket: Zara and customized Shoes: H&M

Pelko ei pidättele minua, vaan intohimoni ohjaa minua. En herää aamuisin miettimään mikä voisi mahdollisesti mennä pieleen, minun slmäni tuikkivat kaikelle sille mitä hyvää voi tapahtua. Sinulla saattaa olla unelmia, mutta ennen kuin teet asialle jotakin, unelmasi pysyvät vain unelmina.

Rokrok!
/Eeva
Translation:

People are too scared to fail so they don’t even try. They wanna have that certainty of the outcome before they are willing to take any steps towards. They’re not willing to bet if there’s not a big price promised. My strength is my willingness to fail. I am willing to fail.

I’ve never had a safety net, I didn’t grew up in a rich family, I do not have family or friends who could help me financially if my situation gets tough and that is the truth.
Some things you can’t achieve without any money, but maybe you don’t need a lot to get started with. Oh hell, I know people who have started their companies by selling t-shirts srtaight from their basements! That is what I look up to, more so than those who can afford to try over and over again and failure doesn’t even mean or cost a thing. If I were to fail I would literally have to start building again from scratch. That is not a situation I wish for but it doesn’t scare me too much. It is usual that the first, second or even the third try doesn’t take you far enough and life, and taking risks, becomes less scary when you accept that.

I don’t let other people to decide how I should live my life or what are acceptable risks to take. I am not ashamed to dream big and doing things my way. I refuse to label myself and fit into a mold. I know there are things I could do more easily and more plain, but you know what, easy is not my first choice in life. My choice is to hold on to things I believe in and how I see things.

Fear is not holding me back, I’m driven by my passion. I don’t wake up in the morning thinking all of the bad things that could possibly happen, my eyes sparkle for all the things that can happen. You may have dreams but before you take action that’s all they’ll ever be, dreams.
Rokrok!
/Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s