They say I dream too big. I say they think too small.

Unelmoin isosti. Paljon suuremmin kuin mikä todellisuuteni on. Jos ihmiset tietäisivät, he pitäisivät minua luultavasti hulluna. Mutta en ole hullu. On asioita jotka olen nähnyt itselleni koko elämäni ajan. Jätän osan sattuman varaan ja jätän tilaa asioille muovautua. En koe että liian tarkkoja suunnitelmia tai tavoitteita kannattaisi laatia, sillä matkan varrella voi tapahtua asioita jotka voivat johtaa johonkin paljon parempaan. Mutta en näe että voisin tyytyä johonkin vähempään kuin mistä olen unelmoinut. Jos luopuisin unelmistani olisin onneton.

En ole se rikkain, jos jotakin, sanoisin olevani köyhä. Mutta olen rikas lahjakkuudessa. Olen rikas luovuudessa ja mielikuvituksessa. Rikkauteni tulee myös sydämestäni, siitä että arvostan elämän pieniä asioita ja tavastani nähdä mahdollisuuksia paikoissa ja tilanteissa joissa moni muu ei niitä näe. Rikkain ei ole se jolla on eniten vaan se joka tarvitsee vähiten. Minulla on aina ollut intohimoni ja se on aina ollut tarpeeksi. En usko että se tulee koskaan muuttumaan.

Haluaisin verkostoitua muiden kanssa jotka uskovat ja unelmoivat, muiden luovien ihmisten ja käsityöläisten kanssa. Siellä sydämeni on. Haluaisin löytää yhteisön joka jakaa samat intressit kuin minä. En halua olla vain osa jotakin uutta, haluan olla osana luomassa jotakin uutta. Tähän moni ei voi samaistua eikä välttämättä ymmärrä. Mutta ilman niitä ihmisiä jotka vievät asioita eri suuntaan ei voi koskaan olla myöskään kasvua.

Ja haluaisin vain sanoa. Jos taistelet tarpeeksi, kaikki se hulluus ja epänormaalius voi viedä sinut jonnekin ja tehdä sinusta osan jotakin suurta.

Rokrok!
/Eeva

Translation:

I dream big. Way beyond my reality. If people only knew, I guess they would think I’m crazy.
But I’m not crazy. There’s things I have seen for myself my whole life. I leave some of it to chance and leave space for things to deform. I don’t think you should ever have too accurate plans or goals, the things that happen during the journey may shape up to much better things. But I do not see I would settle for less than what I’ve dreamd of. If I were to give up my dreams I would live in misery.

I’m not the richest, if anything, I would say I’m poor. But I’m rich in talent. I’m rich in creativity and I’m rich in imagination. My riches also comes from my heart, for valuing the little things in life and seeing possibilities in places and situations where many don’t. The richest man isn’t the one who has the most but the one who needs the least. And basically all I’ve ever needed is my passion and I don’t think that will ever change.

I hope to connect with other dreamers and believers, others creatives and craftsmen. That’s where my heart is at. I want to find a fashion community that shares the same interests as I do. I don’t only wanna be a part of something new, I also wanna be a start of something new. This is what people may not be able to relate or understand. It’s so much easier to do what others do. But without those people who take things in a different direction there wouldn’t ever be growth.

And let me just say. If you fight hard enough, well, all that crazy and abnormal may just take you to somewhere and make you part of something great.
Rokrok!
/Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s