Karma may not be a bitch

Aloin miettimään syvemmin sitä miksi oikeastaan uskonkin niin vahvasti siihen että tulen pärjäämään omalla työlläni, sen lisäksi että tiedän jaksavani ja pysyväni ahkerana.

Havahduin yhtäkkkiä ajatusmalliin joka minulla heräsi varhaisteininä. Meidän perheellä ei ollut ne parhaat lähtökohdat ja elämäntilanne. Äiti oli yksinhuoltaja ja olimme oikeasti köyhiä. Minä arastelin lapsena ihmisiä ja pelkäsin oikeastaan elämää, myöhemmässä vaiheessa varsinkin tulevaisuutta. Mikään ei oikeastaan luonut turvallisuuden tunnetta eikä uskoa tulevaan, enkä luottanut itseeni että olisin osaava, kykenevä tai lahjakas jossain. Varhaisteininä jostain syystä päätin että tulen panostamaan elämässäni siihen miten kohtelen muita ihmisiä. Että tulen olemaan empaattinen, ymmärtäväinen , kannustava. Että toivoisin oikeasti muille hyvää ja jossain vaiheessa karma pitäisi minusta myös huolta. Jos aikeeni ja tarkoitusperäni ovat hyvät ja sydämeni puhdas, tulisin kyllä pärjäämään tässä maailmassa.

Ymmärsin että tämä sama ajatusmalli pätee tänäkin päivänä myös yrittäjyyteni kohdalla. Sen lisäksi että haluan pystyä elättämään itseni omalla työlläni ja yritykselläni, suurena tavoitteenani on päästä joskus pisteeseen jossa voisin kannustaa ihmisiä omian unelmiensa suhteen, toimia ehkä motivaatiokouluttajana ja olla kenties jonkun esikuva. Olla elävä esimerkki siitä että lähtökohdat eivät määritä kaikkea, että meillä on kaikilla mahdollisuus onnistua. Niin kauan kuin tämä ajatus ja toive kulkee suurena mukanani tiedän että tulen onnistumaan. Olkoon kyse sitten karmasta tai Jumalasta, en pysty mitenkään uskomaan että minulta evättäisiin tämä mahdollisuus auttaa; jos minulla on niin paljon halua antaa pyyteettömästi niin ei tässä voi käydä huonosti, että en saavuttaisi sitä etappia koskaan.

Ennen kuin kukaan kuuntelee minua, ennen kuin työlleni, sanoilleni ja matkalle jonka olen kulkenut annetaan mitään arvoa, minun täytyy yksinkertaisesti päästä pitkälle ja menestyä. Näin se maailma vain toimii. Mutta siinäpä minulle itselleni onkin taas lisää motivaatiota, jota ei voi koskaan olla liikaa.

Translation:

I began to think about it more deeply why I actually believe so strongly that I’m going to make it with my work, in addition to the fact that I know I’m gonna remain to work hard and gonna manage.

All of a sudden I remembered a conception that I’ve had ever since I was a teenager. Our family did not had the best start in life. My mother was a single parent and we were really poor. As a child I was kinda afraid of people and life in some ways, at a later stage, especially the future. Nothing really created a sense of security and confidense in the future for me, and I didn’t trust myself that I would be capable or talended in something. For some reason as a teenager I decided that in my life I would invest to the way I treat other people. That I will be empathetic, understanding, supportive. That I will truly wish the best to others and at some point karma would also take care of me. If my intensions are good and my heart is pure I would cope in this world.

I realized that the same conception applies to this day and also in my entrepreneurship. In addition to that I want to be able to provide for myself with my own work and company, my big goal is to get to the point someday where I could encourage people with their own dreams, maybe work as a motivation trainer and perhaps be a role model of some kind to someone. Be a living example of the fact that the premises do not define everything, that we all have a chance to succeed. As long as I keep this thought and desire with me, I know I will succeed. Wether it’s karma or God, I can not possibly believe that this opportunity to help others would be declined from me; if I selflessly want to give so much, this can not end that badly that I would never reach that point in my journey.

But before anybody listens to me, before any of my work, words or journey gets any value from others, I simply have to succeed. This is how the world works. But personally this only increases my motivation -which you can never have too much.

Rokrok!
/Eeva

TOP: Roots Inc. (yesterdays work)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s