Trust your struggle. All of it.

JACKET: Roots Inc. Custom BEANIE: Cubus TOP: H&M JEANS: BikBok EYEWEAR: TopShop

Tämä voisi olla elämäni ohjenuora. Ja niin kai onkin. Minua on sanottu liian positiiviseksi niinkin tyhmästi kuin että ”Miten voit muka olla aina noin positiivinen vaikka sun elämässä on tapahtunut niin paljon paskaa? Herää jo.” No onko sitten väärin olla positiivinen? Onko väärin jaksaa uskoa parempaan kaikista vastoinkäymisistä ja sattumista huolimatta? Ei minun mielestäni. En näe mitään syytä enkä mitään järkeä jäädä märehtimään asioita, varsinkaan asioita joihin en ole itse pystynyt vaikuttamaaan. Ja niitä elämän varrella on ehtinyt tapahtua ja niitä odotan myös lisää tapahtuvaksi.

Kun pahoja tai rankkoja asioita tapahtuu, käsittelen ne. Käsittelen niitä sillä hetkellä kun paska lentää tuulettimeen, sen jälkeen ja usein jo paljon ennen kuin se on edes tapahtunut. En pelkää asioita etukäteen, mutta vaistoan paljon. Let’s face it, useimmat negatiiviset asiat saa aikaan joku toinen ihminen eikä ihmistuntemus ole rakettitiedettä vaikka hankalaa voikin olla. Tiettyjä reaktioita ja toimia vain osaa odottaa kun merkit ovat ilmassa.

Paljon tapahtuu myös asioita joita et ole osannut odottaa. Asioita jossa ei tunnu olevan mitään järkeä vaikka miltä kantilta katsoisi. Niitä ei kannata jäädä liikaa pohtimaan. Jatkuva miksi-kysymyksen esittäminen veisi vain voimia muusta, keskitä energiasi mieluummin johonkin tuottavaan ja kehittävään. Johonkin joka johtaa johonkin mieluummin kuin jarruttaa.

Minulle on elämäni aikana tosiaan tapahtunut vaikka ja mitä. Tähän vajaaseen kaksivuotiseen yrittäjyyteeni on myös mahtunut yhtä jos toista. Huonoina hetkinä saatan miettiä että miksi jatkaa kun merkit tuntuvat näyttävän että kanattaisi lopettaa. Kuin jokin yrittäisi sanoa minulle että tulen vain jatkossakin hakkaamaan päätäni seinään. Mutta se on vain ohikiitävä hetki. Todellinen ääni jonka kuulen sanoo jatka. Olen päättäväinen. Määrätietoinen. Ja intuitiivinen. Luotan vaistooni ehkäpä enemmän kuin mihinkään muuhun tässä maailmassa. Olen käyttänyt elämässäni paljon aikaa itsetuntemukseni parissa ja opiskellut elämää. Olen kokeillut paljon ja oppinut miten selviän, ja myös oppinut että haastavimmat asiat johtavat usein parhaaseen lopputulokseen. Jos jokin on liian helppoa niin voiko se edes olla sen arvoista, mietin usein, tai ehkäpä sanon niin itselleni rohkaistuakseni. Ei sen väliä, mutta kohdallani se toimii. Mielettömin onnistumisen tunne tulee siitä että ylitän itseni tai jos olen raatanut jonkin asian eteen kuin hullu ja se alkaa tuottamaan jonkinlaista tulosta.

Kun jokin tuntuu oikein vaikealta, lähes mahdottomalta, otan hetken ja pysähdyn miettimään miksi tämä kaikki olisi tapahtunut jos sen ei olisi tarkoitus koskaan onnistua. Sitten naurahdan. Sisälläni tiedän, sen kaiken on tarkoitus lopulta tapahtua. Trust your struggle. All of it.

Translation:

This could be the quideline of my life. And then I guess it is. I’ve been told I’m too positive, like ”How can you possibly stay so positive altough there’s been so much bullshit in your life? Wake up already.” Well, is it wrong to be postitive then? Is it wrong being able to believe in better things despite all the setbacks and coincidences? It’s not, not in my opinion. I can’t see any reason or sense in keep worrying about things, especially things in which I haven’t actually been able to influence. And I’ve had my share of those things, and expect more to happen.

When bad or tough things happen I deal with them. I deal with them when the shit flies into fan, after that, and often long before it has even happened. I’m not afraid of things in advance but I sense a lot. Let’s face it, most of the negative stuff that happens is caused by another human being and the knowledge of human nature is not rocket science altough it’s difficult. Some reactions and actions just can be expected when the signs are in the air.

Also many things happen that you can’t possibly expect. Things which don’t seem to make any sense no matter which way you look at it. You shouldn’t think about it too much. If you’re constantly asking why it’s only gonna take your mind out of something else, focus your energy to something productive or developmental instead. Onto something that can actually lead somewhere rather than holds you back.
A lot of this and that has happened to me in my lifetime, and also during this almost two-year entrepreneurship of mine. In bad moments I may wonder why do I keep going when all the signs seem to tell me I should stop. As someone was trying to tell me that if I continue I’m just gonna keep beating my head against the wall. But it’s just a fleeting moment. The actual voice I hear is telling me to continue and keep going. I am determined. Strong-minded. And intuitive. I rely on my instinct, perhaps more than anything else in this world. I have spent a lot of time in my life on self-knowledge and studied life. I have tried out a lot and learned how to get by, and also learned that the most challenging things often lead to the best outcome. If something is too easy can it ever be worth it, I often wonder, or perhaps I say that to comfort myself. It doesn’t matter, either way it works for me. The most insanely feeling of success comes when I have exceeded myself or when I have worked for something like crazy and it begins to show some kind of result.

When something feels really diffucult, almost impossible, I take a moment and pause to think about why would all this have happened if it had not intended to ever succeed. Then I laugh. Inside I know it all is to eventually happen. Trust your struggle. All of it.

Rokrok!
/Eeva

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Trust your struggle. All of it.

 1. En ymmärrä, miksi pitää väkisin saada toinen surulliseksi. Ihan kuin ei itse tiedostaisi sitä, miten paskaa elämä nyt on sattunut olemaan tai olisi atm, mutta miksi se on rikos olla silti iloinen ja positiivinen? Eikö se nimenomaan pitäisi olla hyvä juttu, että näkee elämässä ne hyvät asiat, jotka on annettu ja koettu kaiken kamalan keskellä? Hyvä, että jaksat silti pysyä positiivisena :–) toivottavasti elämäsi alkaa näyttämään jo paremmalta ja ihmiset osaavat iloita kanssasi kivoista jutuista.

  Tykkää

  1. Kyllä, ihminen kyllä tiedostaa asiat joita tapahtuu ja tuntee niiden vaikutukset. On suuri voima jaksaa pysyä positiivisena ja parhaiten se onnistuu jos osaa erottaa muiden negatiiviset teot itsestään ja antaa arvoa hyville asioille.
   Kiitos kun luit ja kommentoit, tsemppiä sulle ihan kaikkeen tulevaan 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s