Hey child stay wild

JACKET: Second hand and customized PLAYER SHIRT: Roots Inc. SNEAKERS: DinSko SOCKS: Carlings BACKPACK: Adidas

Älä koskaan kasva isoksi, mutta kasva ihmisenä. Kehity, kiinnostu, muovaudu. Haasta itseäsi ymmärtämään kuka olet ja miksi, sen sijaan että vain olisit. Itsevarmuus on kaunista ja itsetuntemus vahvistaa luottamusta omaan itseensä ja omaan tekemiseen. Mitä paremmin tunnet itsesi sitä helpompi on olla, sekä itsensä kanssa että muiden seurassa. Uskallat antaa enemmän ja samalla myös vaatia itsellesi enemmän. Esimerkiksi kunnioitusta, rakkautta ja turvaa, joita ilman ei kenenkään mielestäni kuuluisi joutua olemaan. Ilman näitä suuria perustarpeita on hankalaa rohjeta elää haluamallaan tavalla ja toisinaan edes ilmaista omaa mielipidettään. Päätä, että se on sinulle tärkeää ja aloita matkasi viimeistään nyt.

Pidä kiinni hölmöistä tavoistasi ja tavastasi katsoa maailmaa. Harrasta mielitekoja ja ole impulsiivinen kun siltä tuntuu. Itke kun itkettää ja naura kovaan ääneen vedet silmissä jos on hauskaa. Kaikki nämä tuntemukset ja kokemukset ovat suuri osa elämää, juuri sitä ihanaa elämää.
Näitä ei tarvitse koskaan kadottaa, ne mahtuvat hyvin samaan pakettiin vastuuntunnon ja järjen kanssa. Ota maailma avosylin vastaan äläkä anna maailman ikinä kovettaa itseäsi liikaa. Stay wild.

Translation:
Don’t ever grow up, but do grow. Evolve, take interest, shape up. Challenge yourself to understand who you are and why you are the way you are, rather than just be. Confidence is beautiful and self-knowledge gives you confidence to do what you really wanna do. The better you know yourself, the easier it will be to be in your own skin and with the company of others. You’ll dare to give more and also have the balls to demand more from others. For example, respect, love and security, without which no one in my opinion, should go their lives without. If these important basic needs are not met you may not have the courage to live as you want to and you can have difficulties even to express your own opinion. Decide that this is importrant to you. Make the decision now and start your journey by now.

Hold on to your own silly habits and the way you view the world. Be impulsive when you feel like it. Cry when you feel like crying and laugh out loud when something is really funny. These feelings and experiences are a big part of life, oh that wonderful life. You don’t ever have to lose that, these things and the way you are fit well in the same package with responsibility and common sense. View the world with open mind and don’t ever let the world harden yourself too much. Stay wild.

Rokrok!
/Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s