Rather than beauty, show me character

Siinä ei ole mitään pahaa että haluaa näyttää hyvältä. Oh hell, vuosi on 2015 ja tuntuu että kaikki osaa näyttää hyvältä nykyään!
Mutta oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mikä on se asia jolla itse haluaisit mieluiten viehättää muita? Millä piirteillä toivoisit erottuvasi? Mitä toivoisit että muut mainitsisivat sinusta puhuttaessa?

Minulle se ei ole koskaan ollut kauneus. Paljon mieluummin olen innostava, cool, kiinnostava tai vaikka rohkea tyyppi. Ei haittaa olla jollain tapaa näyttävä, mutta ennen kauneutta, ennen mitään muuta, olen kyllä mieluummin jotenkin poikkeava. Minusta on mahtavaa kuulla jos joku on sanonut että olen nasta tyyppi tai että minulla on hyvä tyyli. Tai että olen hyvä kuuntelemaan tai aina postitiivinen. Se lämmittää paljon enemmän kuin kehut kauneudesta.

Tiedän että pukeutumiseni on asia joka huomataan, olen tiennyt sen aina. Moni ei ehkä heti ymmärrä sitä, että kyse on niin paljon itsevarmuudesta. Siitä kuinka olet ja elät itsesi kanssa. Vaatteet ovat vain osa sitä habitusta, mutta se voi olla suurikin osa.
Mielestäni hyvältä voi näyttää ilman että tuo kaiken esille, voit olla kaunis paljastamatta liikaa. Voit tietenkin korostaa ulkoisia hyviä puoliasi myös, mutta aseta itsellesi jotkut rajat. Voit olla viehättävä ja tyylikäs monella eri tapaa. Voit olla seksikäs olemalla ihan vain oma itsesi, jopa verkkareissa ja liian isossa paidassa. Itsevarmuus, rentous ja vaivattomuus näyttää hyvältä. Täydellisyys ja loppuun asti huoliteltu olemus ei kiehdo ainakaan minua, vaan pikemminkin jokin rosoisuus, jokin erikoinen piirre, ja se että ihminen on sinut itsensä kanssa. Se näkyy kilometrien päähän ja se on asia joka huomataan -positiivisessa valossa.

Mitä sinä haluaisit olemuksellasi ja tekemisilläsi viestittää? Sitä että olet kaunis vai että olet mukava? Sitä että meikkisi ovat aina tip top vai että kanssasi on aina hauskaa? Että olet seksikäs vai fiksu? Voit olla montaa asiaa eikä yksi sulje toista automaattisesti pois. Mutta oletko mieluummin ulkoisesti kaunis vai myös sisäisesti?
Toivoisin yksinkertaisesti että ihmiset priorisoisivat enemmän itsensä kehittämistä ja oman empaattisuuden, ymmärryksen ja vahvuuden löytämistä kuin uutta lauantai-illan tissitoppia.

Mieluummin kuin kauneutta, näytä minulle luonnetta.

Translation:

There’s nothing bad at wanting to look good. Oh hell, the year is 2015 and it seems everyone knows how to look good nowadays!
But have you ever stopped to think what it actually is that you would like to attract others with? How would you like to stand out? What are the features you wish people would mention when they’re talking about you?

For me, it has never been beauty. I much more prefer to be inspirational, cool, interesting or even the bold one. There’s nothing harm in looking some ways impressive but before beauty, before anything else, I prefer to be somehow deviant. It’s always nice to hear if someone has said I’m a cool person, or that I have great style. Or that I’m a good listener or always so positive. That warms my heart way more than the praise of beauty.

I know my style is something people notice. I’ve always known that. People may not immidiately realize the fact that it’s so much about confidence. About how you are and live with yourself. The clothes are just a part of the vibe, but surely they can play a big part.
I believe that you can look good without displaying it all, you can be beautiful without revealing too much. You can, of course, emphasize your figure or best parts, but do set yourself some kinda boundaries and rules. You can be attractive and stylish in so many different ways. You can be sexy by being just yourself, even in trackpants and an oversized tee shirt. Self-confidence, effortlessness and being easy-going looks good. Perfection and polished look is not so fascinating, at least not for me, but rather roughness, a special feature, and the fact that the person is comfortable with herself/himself. It shows from miles away and is something that will be noticed -in a positive light.

What is the message you’d like to send out with your appearance and actions? Is it that you are beautiful or that you are a nice person? That your make up is always polished and flawless or that you are fun to be around? That you are sexy or smart? You can be many things and one does not exclude other automatically. But would you rather be beautiful on the outside or on the iside too?
I simply wish that people would prioritize self-developent, empathy, understanding and strenght more than finding a new mini top for Saturday night that shows a lot of cleavage.

Rather than beauty, show me character.

Rokrok!
/Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s