Success

BEANIE: Cubus GLASSES: Second hand BOMBER JACKET: Second hand and customized TOP: BikBok SUSPENDERS: Second hand JEANS: BikBok SNEAKERS: DinSko SEPTUM: Asos

Menestys. Menestys on paikka jossa on tilaa rakkaudelle ja välittämiselle. Se on mielentila ja hyvät aikeet. Se on sitä että on hyvä pää hartioiden välissä. Se on olla sinut itsesi ja oman elämäsi kanssa.
Kasvata omaa ruohoasi ja ole niin menestynyt itsessäsi ettet edes huomaa vaikka jonkun muun ruoho olisi vihreämpää. Älä sekoita menestystä rahaan, hypetykseen tai muihin pinnallisiin asioihin.
Älä anna niiden mitata menestystäsi. Ole menestynyt olemalla tyytyväinen omiin valintoihisi, siihen että voit hymyillä peilikuvallesi tietäen että olet aito ja vilpitön. Ja jatka aina, jatka ja kasva.

Translation:

Success. Success is a place of love and care. It’s a state of mind with good intensions. It’s a good head on your shoulders. It’s being comfortable in your own skin and your own life.
Grow your own grass and be so successful in yourself you won’t even notice if someone else’s grass is greener. Don’t confuse success with money, hype or any other shallow things. Don’t let them be the measure of your success. Be a successful man by being happy with your choises, being able to smile to your reflection in the mirror for knowing you are true and sensire. And always, always keep going and growing.

Rokrok!
/Eeva

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s