Don’t compare / You are more than beautiful

Älä vertaa itseäsi muihin. Aina tulee olemaan laihempia tyttöjä kuin sinä. Pidemmillä ja tuuheammilla hiuksilla kuin sinulla. Joilla on pidemmät ja timmimmät jalat. Tyttöjä joilla on litteämpi vatsa kuin sinulla ja paremman muotoinen takapuoli. Täyteläisemmät huulet. Valkoisemmat hampaat. Nätimmät nenät. Isommat rinnat. Tyttöjä jotka osaavat meikata itsensä siten ettei heitä edes tunnistaisi samaksi ilman meikkiä.
Mutta yritä ymmärtää, kyse ei olekaan yhdestä tai toisesta näistä piirteistä. Kyse on siitä kuinka vaalit itseäsi ja kuinka kannat itsesi. Jos vertaisin itseäni tällaisiin tyttöihin olisi itsetuntoni pian murskana. Kuitenkin moni heistä toivoisi myös voivansa muuttaa jotain itsessään. Kukaan ei ole täydellinen ja silti me kaikki olemme.
Muista, jotkut näistä piirteistä ovat feikkejä. Jotkut ovat Luojan suomia. Jotkut piirteistä ovat ostettuja ja toisten eteen on tehty ahkerasti töitä. Ole tyytyväinen ja ylpeä siitä mitä sinulle on annettu. Älä koskaan menetä kipinääsi. Älä koskaan vertaa itseäsi muihin. SINÄ OLET ENEMMÄN KUIN KAUNIS.

Translation:
Don’t compare yourself to others. There will always be girls skinnier than you. With longer and thicker hair than you. Longer and slimmer legs. Flatter stomachs. Better shaped booties. Fuller lips. Whiter teeth. Prettier noses. Bigger boobs. Girls who know how to do their makeup so you wouldn’t even recognize them without.
But you have to realize, its is not about one of two of these things.
It is about how you embrace what you have and how you carry yourself. If I were to compare myself to these girls my selfesteem would be crushed. And many of them wish they could change things about themselves. Nobody’s perfect and still we all are.
Remember, some of these features are fake. Some are God given. Some are bought and some are worked hard for. Be happy and proud of what you’ve given. Don’t ever lose your sparks. Don’t ever compare yourself to others. YOU ARE MORE THAN BEAUTIFUL.

Rokrok!
/Eeva

JEANS: Bershka – KNIT: Second hand JACKET: Adidas / Second hand

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s