The road is yours

Olen aina pitänyt siitä ajatuksesta että olen jotain muuta kuin mitä ihmiset olettaisivat. Olen aina ollut sitä yrittämättäkin. Tehnyt asiat omalla tavallani ja aion tehdä jatkossakin, jatkaa juuri omalla tielläni. Joskus törmään ihmisiin jotka aliarvioivat minut, joko siksi että olen niin avoin ja vastaanottavainen, tai siksi että olen melko konstailematon. En tiedä mikä saa ihmiset kuvittelemaan että ystävällisyys ja positiivisuus voisi sulkea pois joitain muita arvoja tai taitoja pois ihmisestä -varsinkin työelämässä. Vaikka olet ymmärtäväinen voit silti osata vaatia. Vaikka olet suurpiirteinen saatat silti tehdä tarkkoja suunnitelmia ja hahmottaa myös paremmin kokonaisuuksia. Ystävällisyydelläsi panostat suurimpaan voimaan eli itse ihmisiin, jotka saavat asioita tapahtumaan. Jos tuet muita ei se tarkoita että sinulta puuttuisi itseltäsi kunnianhimoa, vaan sitä että haluat nostaa kanssaihmisiä mukanasi korkeammalle. Nykypäivänä moni raivaa itselleen tietä tavoin joihin itse en pysty samaistumaan. Liian moni yrittää valitettavasti olla jotain muuta kuin ovat ja vaihtavat myös roolia eri tilanteissa, enkä ole tätä koskaan ymmärtänyt. Täällä eletään kuitenkin itseään varten ja sen oman minuuden tunnistaminen, hyväksyminen ja vaaliminen on mielestäni ensisijaisen tärkeää. Tässäkin on kuitenkin eroavaisuuksia sen suhteen mitkä ovat ihmisen tavoitteet. Itselläni se on kokonaisvaltainen onnellisuus joka tarkoittaa minulla suoralta kädeltä menestystä omassa elämässäni. Seuratessani kanssaihmisten toimia ymmärrän että näin ei kaikki ajattele. Tulet kuitenkin löytämään matkan varrella ihmisiä joiden kanssa jakaa ajatus- ja arvomaailmasi, toisten kanssa myös toimintatapasi. Pidä heistä kiinni, sillä he voivat olla jonain päivänä kannatteleva voimasi kun muu maailma yrittää uskoasi horjuttaa.

Valitse  tiesi ja tapasi viisaasti, sillä kukaan muu ei voi sinun polkuasi kulkea. Se on Sinun omasi. Kukaan ei voi sitä kulkea puolestasi, mutta he voivat kulkea sitä vierelläsi.

Translation: I’ve always loved the idea of not being what people expect me to be. And so it seems I have, even without trying. I’ve always loved to do things my way and gonna keep doing and going my own way. Sometimes I come across people who underestimate me, either because I’m so open-minded or because I’m pretty unpretentious. I don’t know what makes people to think that kindness and positivity could exclude other values or skills you may have -especially in work environment. Even f you are an understanding person, you can still have the ability to demand. Even if you are generous, you might still make accurate plans and have a better understanding of the overall picture. With your kindness you bet on the biggest force there is, the people themselves, who get things done. Supporting others doesn’t mean lack of ambition, but that you want to bring  people along with you higher and higher. Nowadays, I see many people clearing the way for themselves in ways I can not relate. Unfortunately, too many people try to be something other than they are, and will also change their role in a different situations. I have never understood this. We are here, living our lives for ourselves, and to be able to recognize who you truly are, accepting and nurturing yourself, I think is so important. However, people’s goals in life vary very much. For me, success means happiness and happiness means success. I  undrestand that this is not how all people think. But you will find people along the way whom to share your thoughts and values with. Hold on to those people, as they may someday be the force that carries you when the rest of the world tries to shake your beliefs.

Choose your own way wisely, because the road is yours and yours alone. No one can walk it for you, they can only walk t with you.

ROKROK!/Eeva

Jacket: Second hand and self-customized Leggins: ADIDAS / Second hand Check shirt: Second hand Boots: Caterpillar
Jacket: Second hand and self-customized
Leggins: ADIDAS / Second hand
Check shirt: Second hand
Boots: Caterpillar
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s